Guld mod gigt

- Akupunktur og guldimplantater mod gigtsmerter

Personale

Ryg og lænd (spondylose)

Sygdommen spondylose er en gigtlidelse i ryggens hvirvler, hvor der på den underste del af hvirvlerne sker en fremadskridende knoglenydannelse således, at der opstår sporer eller komplet brodannelse mellem hvirvlerne.
Lidelsen kan påvises hos nogle hunderacer, når de kun er 9 måneder gamle.
Lidelsen kan have mange årsager.
Faktorer, så som kost, motion, vægt og ryghvirvlernes evne til at modstå belastninger, har indflydelse på lidelsens opståen og udvikling.
Lidelsen kan også være genetisk betinget og ses især hos boxer, schæfer, labrador og gravhunde.
Når vi behandler patienter med spondylose, er vores mål dels at stoppe smerterne fra leddene og subluksationerne, men også at modvirke den fremadskridende forkalkning omkring leddet.
Det opnår vi ved at placerer rent 24 karat guld i forskellige punkter omkring hvirvlerne i ryggen, hvor der er specifikke nervereceptorer. Behandling foregår en gang i dyrets liv, og er livsvarig. 
Behandlingen foretages under fuld bedøvelse, og de fleste af vores patienter har ikke behov for yderligere smertebehandling.
Ofte kan effekten af behandlingen ses i løbet af et par dage, og jo yngre patienterne er når vi behandler dem, jo bedre et resultat opnår vi.
Hos ældre patienter kan der gå fra 2 til 6 måneder før den fulde effekt af behandlingen er til stede, og vi følger alle vores patienter tæt igennem det første år.

Download brochure om akupunktur og guldimplantation